Dolce & Gabbana

[ssba_hide]

Werk verricht voor Dolce & Gabbana in Puerto Banús (Marbella).

Zeer bijzonder werk gezien het ontwerp van dit type winkels. AQUAPANEL-platen samengesteld uit een Portland-cementkern met additieven en verlichtingsmateriaal en op hun vlakken bedekt met een glasvezelgaas.

Vervolgens werden ze gecoat met TRENCADIS, gemaakt met glasfragmenten.

Zeer elegant ontwerp met gebogen wanden in plaats van rechte hoeken.

De gevel moest ook worden gerepareerd vanwege de schade die is veroorzaakt door het verstrijken van de tijd en blootstelling aan de omgeving, naast andere acties, zoals het sluiten van enkele deur- en raamopeningen, waarbij altijd de stijl van het gebouw en zijn omgeving werd gerespecteerd. In sommige van deze gaten was het nodig om steen te plaatsen met vergelijkbare kenmerken als de bestaande. Wat veronderstelde een arbeidsintensief en nauwgezet werk.

Daarom uitstekend werk verricht door onze collega’s wiens uitstekende resultaat uitstekend was.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad