CERPASUR ondersteunt de opleiding van nieuwe professionals in bouw en renovatie.

CERPASUR ondersteunt de opleiding van nieuwe professionals in bouw en renovatie.

CERPASUR is een bedrijf dat zich inzet voor de samenleving en haar toekomst. Wij ondersteunen de opleiding en training van jonge professionals in de bouw- en renovatiesector.

Dat is de reden waarom we onlangs werkmateriaal hebben geleverd voor de nieuwe DUAL middelbare opleidingscyclus van technicus in interieurwerken, decoratie en revalidatie van de Pablo de Olavide IES in La Luisiana.

Cerpasur werkt samen met de Technische DUAL in interieurwerken
Concreet zijn er twee complete aluminium vouwsteigers toegewezen voor het realiseren van trainingspraktijken in het leercentrum en op deze manier kunnen zij veilig leren werken op hoogte.

Daarnaast is er training gegeven in het gebruik van professionele steigers, hun veiligheidssystemen, montage, demontage en onderhoud daarvan, zodat de studenten van de cyclus uit de eerste hand weten wat de uitrusting is die ze aan het einde van hun opleiding zullen gebruiken. opleiding.

We hopen dat deze studenten kunnen opleiden in een beroep met een grote toekomst en hun professionele loopbaan kunnen ontwikkelen met een kwaliteitsvolle opleiding. Daar zijn we zeker van en daarom danken we IES Pablo de Olavide voor hun inzet voor de opleiding van deze jongens die een gegarandeerde baan zullen hebben aan het einde van hun twee theoretisch-praktische opleidingen en de kans die ze ons hebben gegeven om bij te dragen onze zandkorrel om dat doel te bereiken.

Proficiat aan de studenten en het centrum, we hopen dat ze zullen profiteren van de opleiding die ze krijgen om geweldige professionals voor de toekomst te zijn.

Sobre Cerpasur Construcciones y Servicio Integrales