DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

CERPASUR is een bouwbedrijf met een duurzaam geweten, zeer gevoelig voor respect voor het milieu, dat ernaar streeft dat hulpbronnen zo lang mogelijk maximale waarde bieden.

Ons doel is om de milieu-impact die verband houdt met het genereren van afval te verminderen en een werkmodel te promoten dat gericht is op het ontwikkelen van onze eigen bouwmethodologie die het milieu beschermt en ons in staat stelt duurzaam en steeds winstgevender te zijn.

Een goed beheer van bouw- en sloopafval (GGO) vinden wij erg belangrijk, volgens de richtlijnen van de huidige wetgeving.

We recyclen al het afval van onze fabrieken 100%. Wat we niet hergebruiken, gaat naar een recyclingbedrijf. Bijna alle materialen die we gebruiken in onze werken zijn 100% recyclebaar. We begrijpen dat onze werken zo ecologisch duurzaam mogelijk moeten zijn.

Daarom hebben we het Integraal Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem geïmplementeerd volgens de normen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad