Over ons

ONZE GESCHIEDENIS EN ACTIVITEIT

OVER CERPASUR

CERPASUR is een bouwbedrijf gespecialiseerd in projecten van erkende nationale en internationale firma’s binnen de retailsector, horeca, bedrijfsruimtes, hotels en bijzondere projecten.

Onze activiteit begon 25 jaar geleden als leverancier van binnenwanden en in 2008 zijn we als bouwbedrijf in Spanje gestart met de eerste complete turnkey projecten. 10 jaar geleden breidden we de activiteit uit naar Europa met meer dan 250 projecten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd in Frankrijk, België, Portugal, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijken.

We zijn een flexibel en wendbaar bedrijf in besluitvorming, zeer klantgericht, op zoek naar hun behoeften, met nauwe coördinatie tussen afdelingen, veel vloeiendheid in communicatie, met gekwalificeerde technische professionals en zeer gericht op innovatie.

We staan bekend om het halen van deadlines met levering in recordtijd, voor uitstekende kwaliteit en service en aanpassing aan de eisen van de klant: essentiële ingrediënten om samenwerkingsovereenkomsten in uitbreidingsprojecten te consolideren.  

Cerpasur empresa constructora especialista retail

 ONZE MISSIE

 
“WIJ BIEDEN ONZE KLANTEN GEPERSONALISEERDE ONDERSTEUNING TIJDENS DE UITVOERING VAN HUN BOUW- OF HERVORMINGSPROJECT, MET PRIORITEIT VAN DE BELANGRIJKSTE BEHOEFTEN VAN HET MERK.”
 

ONZE WAARDEN 

 
Uno de nuestros trabajos como constructora en SWAROVSKI, CC Colombo Lisboa

PRECISIE

We bestuderen elk van de werken zorgvuldig en nauwgezet: controle en precisie in alle processen, van de studie van kosten, economisch aanbod, planning en uitvoering, contract, monitoring, opstart en garantie.

Way Dos Hermanas en Sevilla, trabajo realizado por Cepasur, especializados en construcción de locales

WINSTGEVENDHEID

Gezien onze uitgebreide ervaring, team en opleiding, optimaliseren we de kosten in elk budget om ons aan te sluiten bij de economische investeringsbehoeften van onze klanten.

Exterior de SCALPERS Carrer de la Unio Mallorca, uno de los trabajos de Cerpasur como empresa constructora.

RESULTATEN


We garanderen al onze klanten een optimaal niveau van service, kwaliteit, planning en investeringskosten, waardoor de gedefinieerde doelstellingen effectief worden bereikt.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad