Kwaliteits- en milieubeleid

CERPASUR is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in de bouw van commerciële ruimtes, residentiële werken en andere collectieve ruimtes. Haar missie is om de werken te krijgen en te ontwikkelen die voldoen aan de wettelijke vereisten en de vrijwilligers die zijn opgericht met de geïnteresseerde partijen en voldoen aan de verwachtingen die de klanten van ons stellen.

Deze acties zullen worden uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsniveaus en respect voor het milieu, zodat onze activiteit ons in staat stelt om niet alleen op een rigoureuze manier te voldoen aan de wettelijke vereisten en de aangegane verbintenissen met geïnteresseerde partijen, maar ook om ons te ontwikkelen adequaat geïntegreerd beheer, anticiperend op de behoeften van de klant, in een dynamiek van continue verbetering.

Voor dit doel heeft CERPASUR een geïntegreerd systeem voor kwaliteits- en milieubeheer opgesteld in overeenstemming met de vereisten van de kwaliteitsmanagementnormen: UNE-EN-ISO 9001 en milieubeheer: UNE-EN-ISO 14001, van toepassing op de volgende scope :

Hervormingen van bedrijfspanden

Het managementsysteem is ingekaderd binnen de volgende principes en verplichtingen:

• Preventie van verontreiniging, die wordt gespecificeerd in de vaststelling en monitoring van specifieke milieudoelstellingen en -controles in overeenstemming met haar activiteit.

• Beoordeel mogelijke gevolgen van tevoren en vermijd problemen voordat ze zich voordoen.

• Zorgen voor de technische bekwaamheid van mensen, onderaannemers, leveranciers en ander extern personeel, door middel van opleiding, informatie, bewustwording, voortdurende opleiding en hun motivatie, om het professionele niveau te verbeteren, kwaliteit en milieuprestaties van al onze activiteiten.

• Voortdurende monitoring van het milieugedrag van onze activiteiten, als engagement voor de organisatie van vervuiling en de impact op het milieu.

Betrokkenheid van het personeel is van vitaal belang, omdat deelname, opleiding en tevredenheid met goed uitgevoerd werk worden gewaardeerd. Al het personeel moet zich inzetten voor het opsporen, analyseren en corrigeren van onjuiste praktijken die kwaliteits- en milieuproblemen kunnen veroorzaken. CERPASUR vereist van leveranciers en onderaannemers dat het werk en de diensten worden uitgevoerd vanuit hetzelfde perspectief, met de hoogste kwaliteit en met respect voor het milieu; aangezien deze direct het eindresultaat beïnvloeden.

Het management van CERPASUR verbindt zich ertoe de nodige middelen ter beschikking te stellen om de ontwikkeling en evolutie van het geïntegreerd beheersysteem te garanderen en dit periodiek te herzien. Evenzo zorgt het ervoor dat dit beleid beschikbaar is, en dat het wordt herzien voor voortdurende updates.

Sevilla, 21 juni 2022

Rafael Ruiz Roman

Manager

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad