Voltooide de reparatiewerkzaamheden van de SportsDirect-afdekking in Sant Boi, Llobregat.

Voltooide de reparatiewerkzaamheden van de SportsDirect-afdekking in Sant Boi, Llobregat.

Voltooide en leverde de volledige reparatiewerkzaamheden van het dak van het SportsDirect-gebouw in Sant Boi, Llobregat, Barcelona.

De duur van de werken is 2 maanden geweest, vanwege de grootte van het project en de staat van slijtage die het dak had. Van diepe reiniging van puin, demontage van elementen, reparatie van verslechterde gebieden, nivellering van de vloer, aanzuigen en daaropvolgende plaatsing van asfaltweefsel, levering en vervanging van polycarbonaat dakramen, reparatie van exutories, opvang en omleiding van kabels en afvoerleidingen van de luchtmachines, tot de plaatsing van de technische gang en eindschoonmaak.

Het is 2 maanden hard werken geweest, maar het resultaat was onverslaanbaar en de klant was zeer tevreden.

We starten een nieuwe SCALPERS winkel in Palma de Mallorca

We starten een nieuwe SCALPERS winkel in Palma de Mallorca

Volgende week starten we een nieuw project van het merk SCALPERS op het eiland Palma de Mallorca: in de buurt van het historische centrum in de bekende Calle Unió.

We zijn erg blij om weer winkels met SCALPERS te maken, dit keer in Spanje. Voorheen waren de winkels die we voor onze klant hebben gemaakt buiten Spanje, dus we zijn blij en enthousiast over deze 2 nieuwe projecten.

Te beginnen met het nieuwe project van ORO VIVO in de CC As Cancelas van Santiago de Compostela.

Te beginnen met het nieuwe project van ORO VIVO in de CC As Cancelas van Santiago de Compostela.

Een ander nieuw project van ORO VIVO deze keer in Santiago de Compostela, is ons gegund door de prestigieuze sieradenketen van Barcelona, Oro Vivo.

Het heeft een ruimte van ongeveer 60m2 tentoonstelling van verkoop die wanneer hoek toegang biedt door twee zijden en visueel maakt deze nieuwe juwelierszaak breder en aantrekkelijker.

We zullen rapporteren over de voortgang van dit geweldige project, volg ons hiervoor op Linkedin en / of Facebook voor meer details.

Eerste werkweek op het SportsDirect dek in Sant Boi, Llobregat.

Eerste werkweek op het SportsDirect dek in Sant Boi, Llobregat.

Eerste week van uitvoering van de werken van het project van de cover van de SportsDirect-winkel in Sant Boi de Llobregat in Barcelona. De werken bestaan uit het volledig reinigen van het dakoppervlak, reparatie van de exutoria, reiniging van de regenpijpen en toepassing op het hele gebied van asfaltweefsel voor waterdichting, onder andere.

Het is een complex project van bescherming van het dak met langetermijngarantie en voor de volledige uitvoering ervan duurt het in totaal 5 weken. Voor meer informatie nodigen wij u uit om ons te volgen op Linkedin en Facebook.

Work in progress bij PEPCO Jaén, Spanje.

Work in progress bij PEPCO Jaén, Spanje.

Bijna op de evenaar van de uitvoering van de werken van het PEPCO CC Jaén Plaza-project en elke dag genieten van de evolutie van het werk dat in perfecte timing verloopt.

Het is een project van 600m2 in het nieuwe CC Jaén Plaza, beschouwd als de grootste vrijetijds- en winkelruimte in Jaén en de eerste winkel voor het merk in de provincie.

We zullen verslag uitbrengen over de voortgang van de werkzaamheden. Volg ons op Linkedin of Facebook voor meer nieuws.

Nieuw PACO MARTINEZ Project in Córdoba

Nieuw PACO MARTINEZ Project in Córdoba

We zijn een nieuw retailproject gestart met de firma PACO MARTINEZ, een winkelketen gespecialiseerd in tassen, reisartikelen, lederwaren en accessoires, op straatniveau in het centrum van Córdoba.

Dit is de eerste winkel van dit merk in de provincie Córdoba en we zijn erg verheugd om deel te kunnen nemen aan de uitbreiding en groei van de keten in Andalusië.

Fraser Suites Genève

Fraser Suites Genève

6 jaar geleden leverden we het werk van het Fraser Suites Hotel Project in Genève, Zwitserland.

Een ongelooflijke nieuwe uitdaging, niet alleen voor het prachtige project van architectuur, kwaliteiten, hoge mate van details en singulariteiten, maar ook omdat het onze eerste ervaring in de bouw in Zwitserland is. We hebben in bijna alle Europese landen werken uitgevoerd, maar in Zwitserland was het onze eerste keer.

De resultaten waren spectaculair en we kregen felicitaties van de klant. De foto’s die we detailleren spreken voor zich.

Dankzij altijd de geweldige organisatie en het professionele team dat we hebben, die het onmogelijke altijd gemakkelijk maken.